MENU

voor wie werkt
aangenaam gezelschap?

Voor u

We bieden Aangenaam Gezelschap voor senioren in het Gooi en wijde omgeving. Wat senior precies is, mag u overigens zelf beslissen - we hanteren uiteraard geen leeftijdsgrens.

Voor uw partner

Mantelzorgers of partners willen ook wel eens even ontlast worden. Dankzij Aangenaam Gezelschap voor de oudere kunt u, met een gerust hart en zonder schuldgevoel, genieten van tijd voor uzelf.

Voor uw moeder, vader of familielid

Als kind of familielid woont u misschien te ver weg. Of u heeft geen tijd om zelf aangenaam gezelschap te zijn. Neem contact op om (in goed overleg met de betrokkene) tot een oplossing te komen.

Kennismaken

Gezelschap is alleen aangenaam als het klikt. Daarom beginnen we met een gratis kennismakingsgesprek bij u thuis. U weet dan met wie u te maken heeft en kunt ons in alle rust vertellen waar u behoefte aan heeft.

Geen dwingend contract

Bij het maken van afspraken houdt u altijd de regie. Heeft u een keer geen zin of komt er plotseling iets tussen? U mag op ieder moment en zonder opgave van reden afzeggen. Daar doen we niet moeilijk over.

Duidelijk en betrouwbaar

Aangenaam Gezelschap is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In onze algemene voorwaarden leest u wat de spelregels van onze dienstverlening zijn. Ook daarin stellen we de oudere steeds centraal. Het gaat ons namelijk vooral om een prettig contact en niet om een bindend contract. Lees meer over tarieven en beschikbaarheid.