MENU

leuke dingen doen met
aangenaam gezelschap

Op deze pagina vindt u een aantal tips. Maar wat u leuk, interessant of inspirerend vindt, bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Heeft u een idee of een wens? Bespreek het met Louise en ze gaat het voor u organiseren.

Aangenaam gezelschap cadeau geven kan ook. Kies voor de cadeaubon hieronder of vertel wat u wilt besteden en laat u verrassen met een leuk voorstel.

Laten we er samen een aangenaam jaar van maken!

Uw verjaardag vieren? Of een etentje met de kinderen of vrienden bij u thuis? Veel ouderen vinden dat net zo gezellig als vroeger - alleen zien ze op tegen het organiseren ervan. Gelukkig hoeft u het allemaal niet alleen te doen. Met Aangenaam Gezelschap is het voorbereiden al een feest op zich! Louise helpt u mee of verzorgt de uitvoering van A tot Z. Precies zoals u het wilt.

Aanbieding

Geef iemand gedurende 2 uur Aangenaam Gezelschap als kennismaking. Op een zelf gekozen moment gaat Louise er met de oudere gezellig op uit. Inclusief koffie of thee en taart.

Cadeaubon: € 50

Memory Lane Tour

Samen rijden we langs huizen en locaties die u dierbaar zijn. Herinneringen ophalen, herbeleven, vertellen. Ik ben benieuwd naar uw verhaal!

 
Prijs in overleg

Agenda

Aangenaam Gezelschap heeft een Rembrandt museumkaart voor 1 introducé. Gratis toegang in heel veel musea in het land!

 Verhuizen?

Maak dan kennis met Lonneke Jansma van Gerust Geregeld. Gerust Geregeld helpt u bij het organiseren van uw verhuizing. Als u wilt neemt Lonneke het zelfs helemaal van u over en hoeft u praktisch niets te doen. Iedere beslissing over uw verhuizing neemt u samen, eventueel in overleg met uw kinderen of familieleden.